Saturday, 24 December 2011

AVICENNA AWESOME ;)

okayyy. ni last for today. maybe. ada satu photographer studio yg picture dia freakinggg awesome!! 



avicenna  


okay abishh. bye  


garanggg nau. aishhh. comel2

Friday, 23 December 2011

TWEET,TWEET,TWEET,,TWEET. *pastikan sebut menda ni mulut kaurg muncung2 mcm burung ;)







Hay,. kite ade twitter!!! *gaya boboi as aflin. Aku budak baru lg dlm twitter tu. Kalau boleh ajar la sikit2. ;) Ni haaaa.



ni la rupa budak kampung guna twitter ;) 


thank you kerana membaca cakaran sayeeeee *excited reaction 

love you babehhh   

Thursday, 22 December 2011

ASKAR PERANG :)


Hay Auls. harini pd pukul 2.14 p.m. dengan muka comot. bau busuk. tak mandi lagi. kite nak buat post. sebab blog ni mcm ape je kurang post. okayyy kite ade askar. igt malaysia je ade askar? kite pun ade. *lorat lahh kau kila. okayy. kite ade askar wataniah dgn askat wataniat. nak tgk ahli2 askar?





terenggggggggengggg



okayy. ni askar perempuan. mereka CUN ;)



okayy. aku ramai kawan lelaki :)

JIWA KACAU



Harini jiwa kacau :) sebab niat tak kesampaian :) bye 


hey. miss you :)

Penat Masih Terasa



Hay Auls :) okayy. aritu abang aku kahwin 26 NOV 2011. PENATTT SANGATTT. OK. BYE 















 time akad nikah :)






hari bersanding 




menyambut menantu *bollywood style. kau ada? tak deee. :p

KITA ADA NI :)



Nak anak leopard tu!!! okayy. bukan menda ATAS NI story aku. Aku nak story yang aku dapat patunggggg spongebobbbb!!! hehe. aku teruja sebab twin aku yg bg (alin). thank you syg. Love you so much lahh. ♥ ♥  










tengterenggggggg 




Dia ni tersangat lahh comel ;) love you KIGIE ♥ (kila+sponggie) *gedik ahh

SIBUK MENG-EDIT BLOG ;)


Sshuuu. kembar <3

thanks sebab berkerja keras betulkan blog aku ;)











hay aullsss. Nampak lain tak blog kite? kite dah betulkan tau ;P *bukan aku pun si comel ni yg buat. ;) *winkwink . dia lah yg tlong tukarkan lagu ang gadget2 aku ;) and Alyn tomey :) tukang peneman :) tu je nak citer. 


thanks buddy  love you more than everything